impressum

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga Vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.


Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Sukladno zakonu o zaštiti podataka, osobni podaci će se pohraniti bez ikakvih ograničenja samo ako nam iste dostavite primjerice u sklopu registracije kod upita, nagradne igre ili pretplate na newsletter.U tom slučaju podrazumijevamo da ste suglasni da Vas uvoznik ili ovlašteni servis obavještavaju o novostima i aktualnoj ponudi elektroničkim (SMS-om i/ili elektroničkom poštom) i pisanim putem (poštom). U bilo kojem trenutku imate pravo odustati od dane privole na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka kao i na slanje obavijesti o novostima i aktualnoj ponudi te zatražiti prestanak daljnje obrade Vaših osobnih podataka. Ako se od Vas prilikom korištenja ponuđene usluge zatraži da navedete Vaše osobne podatke, onda se Vaši osobni podaci neće dovesti u vezu s podacima iz protokola pristupa preko ionako anonimizirane IP adrese u svrhu kreiranja osobnog korisničkog profila. Budući da suglasnost za korištenje Vaših podataka u prethodno navedene svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka Volkswagen partnerima (prodajni i servisni partneri), pružateljima financijskih usluga (Porsche Mobiliti, Porsche Leasing) odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja angažiranim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca koje ste sami odabrali, Vaši podaci se mogu i njima proslijediti.


Prikupljanje i obrada anonimnih podataka

Na ovoj internetskoj stranici se koristi softver za analizu korištenja stranice. Analizom ovih podataka mogu se dobiti vrijedna saznanja o potrebama korisnika. Ova saznanja doprinose dodatnom poboljšanju kvalitete ponude. Za svaki pojedini pristup stranici se bez ograničenja pohranjuje  sljedeći zapis podataka:

  •     anonimizirani oblik IP adrese računala s kojeg se pristupa stranici
  •     datum i vrijeme pristupa stranici
  •     naziv stranice odnosno datoteke kojoj se pristupa
  •     poveznica na stranicu preko koje je otvorena ova stranica
  •     pretraživač uključ. verziju pretraživača koju korisnik koristi
  •     operacijski sustav koji korisnik koristi.

Ovi podaci se analiziraju u statističke svrhe. Pri tome se isključivo radi o podacima, koji ne pružaju nikakve povratne informacije o Vašoj osobi. Vi ostajete anonimni kao pojedinačni korisnik.

U tom kontekstu se koriste i takozvani kolačići (eng. "cookies"). Kolačići su tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetkse stranice i time omogućuju anonimno prepoznavanje posjetitelja.

Na ovoj internetskoj stranici se koriste kolačići od Piwik.org. (http://de.piwik.org/) kako bi se pristupi internetskim stranicama mogli točnije protokolirati. Dodatno se koriste kolačići od twyn group IT solutions & marketing services AG (http://www.twyn.com, http://www.yoondo.com) u svrhu optimiziranog upravljanja reklamama. Podaci, koji su pri tome prikupljeni, pohranjuju se isključivo anonimizirano.


Postavke kolačića

U svakom trenutku imate mogućnost deaktivacije kolačića na ovoj internetskoj stranici. Obratite molimo pozornost na to da deaktivacija kolačića ograničava funkcionalnost internetske stranice.
Prilikom Vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići. Kliknite ovdje kako biste deaktivirali kolačiće.

Molimo obratite pozornost na to da kolačići koji su nužni za funkcionalnost internetske stranice nisu obuhvaćeni europskom smjernicom i da se ne mogu deaktivirati. Ako deaktivirate kolačiće, u Vašem pretraživaču će se pohraniti kolačić Opt-Out kako bi se evidentirala Vaša deaktivacija. Ako koristite neki drugi pretraživač odnosno neki drugi krajnji uređaj ili ako izbrišete kolačiće, deaktivaciju kolačića morate ponovno provesti.


Implementiranje podataka za društvene mreže (social plugins)

Na našim internetskim stranicama se koriste dodaci Facebooka. Za to koristimo gumb "Sviđa mi se" (eng. "like"). Riječ je o ponudi američke tvrtke Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 SAD). Posjećivanjem jedne od naših internetskih stranica, koja sadrži takav

Pratite nas na Facebooku   Pratite Porsche Croatia na Youtube kanalu   Pratite nas na Facebooku i YouTube kanalu

Ova stranica koristi kolačiće.

Možete ih isključiti promjenom postavki browsera. Saznajte više

Prihvaćam

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke, koje vaš preglednik (browser) sprema u memoriju. Kolačići omogućuju korisnicima da pri ponovnoj posjeti određene web stranice, preglednik "prepoznaje" uređaj s kojeg je posjeta došla, kako bi se informacije prilagodile korisniku.

Spremanje kolačića možete isključiti u postavkama preglednika.

Na ovoj stranici koristimo kolačiće zbog boljeg korisničkog iskustva, te u svrhu praćenja statistike posjeta stranicama (Google Analytics).